Appendix

Begonnen in 2003 in een kraakpand, uitgejoeld op een schoolfeest in 2004 en keihard rockend in de huidige bezetting sinds 2005. De eerste zelf opgenomen demo-cd kwam halverwege 2005, een ‘echte’ demo-cd werd opgenomen eind 2006, begin 2007 stond de band op de eerste cd van de Live Fast Die!-reeks van het Belgische label Kickass Records en sinds januari 2009 is de single-cd Nine ook bij elke show te koop. Dat is de bandgeschiedenis in het kort.

Appendix is een punkrockband uit Noord-Brabant. Bergen op Zoom en Hoogerheide om precies te zijn. Niet te verwarren met de gelijknamige punkbands uit Finland of Mexico en zeker niet met de Duitse slagerband die ook deze mooie naam gebruikt. Waarom we deze naam hebben gekozen terwijl er al zoveel (3!) bands dezelfde naam hadden? Simpel. We kwamen er pas na twee jaar achter dat er ook andere bands waren met deze naam.

Ons doel is zoveel mogelijk shows doen, met zoveel mogelijk kickass bands het podium delen en voor zoveel mogelijk mensen spelen. En als het mee zit kunnen we in de tussentijd ook nog genoeg geld bij elkaar schrapen voor het opnemen van een album.

Voor boekingsinformatie, optredens en het meest recente nieuws omtrent de band kan je ook terecht op Facebook, muziek luisteren kan via onze SoundCloud en je kan de band ook volgen op Twitter of Instagram.

Appendix speelt soms ook onder de naam NOXF, een NOFX-coverband of Ikke eerst en de gif ’s gauwkes.